Privacy verklaring

Geplaatst door Geny (geny) op 19-05-2018
Privacy verklaring >>

Privacy Verklaring

 

Geny Trakteert hanteert een strict privacybeleid. Er mag bij de bezoekers van genytrakteert.nl geen misverstand bestaan over de veiligheid van de bij ons bekende klantgegevens. In dit privacystatement van genytrakteert.nl staat uitgebreid beschreven hoe wij omgaan met gegevens van onze bezoekers/klanten en wat u kunt doen als u bepaalde informatie niet wenst te verstrekken of wenst te ontvangen. Uw privacy is gewaarborgd!
 

 Geny Trakteert, gevestigd aan de Francisca Hoeve 16 2804 HR Gouda, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens

genytrakteert.nl, ressorteert onder Geny Trakteert is gevestigd Francisca Hoeve 16 2804 HR Gouda, tel.: 0650569383

 

Geny Wuestman is de Functionaris Gegevensbescherming van Geny Trakteert Hij/zij is te bereiken via info@genytrakteert.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Geny Trakteert verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- voor- en achternaam of voorletters en achternaam

- adresgegevens

- telefoonnummer

- e-mailadres

- rekeningnummer

 

Waarom verzamelt genytrakteert.nl bepaalde informatie?
genytrakteert.nl streeft ernaar de beste en meest complete aanbieder van kindertraktatiebouwplaten en -boeken  te zijn. Dit betekent dat wij meer willen bieden dan alleen het grootste aantal kindetraktaties. genytrakteert.nl wil haar totale dienstenaanbod continu verbeteren, uitbreiden en aanpassen aan de specifieke wensen van haar klanten. Door het verzamelen van bepaalde gegevens brengen wij de voorkeuren en interesses van onze bezoekers in kaart. Hierdoor kunnen wij onze diensten en informatieaanbod zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen.

 

Hierbij kunt u denken aan:
het aanbieden van diverse nieuwsbrieven, op maat gesneden naar een bepaald interessegebied; het uitbreiden van genytrakteert.nl met nog meer diensten en informatie; het verschaffen van informatie, aangepast aan de voorkeuren van de gebruikers.

 

Welke persoonlijke informatie registreert genytrakteert.nl en waarvoor wordt deze gebruikt?
Klantgegevens voor de verkoop van traktatieartikelen heeft genytrakteert.nl de naam en adresgegevens van de klanten nodig. genytrakteert.nl gebruikt deze informatie voor facturatie van de geselecteerde traktatieartikelen en, indien nodig, om contact met de klanten op te kunnen nemen. Deze gegevens worden in geen geval aan derden verhuurd of verkocht.
 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Geny Trakteert verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou: door jou ingevoerde teksten en foto's die op een traktatiebouwplaat worden geplaatst.  

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Geny Trakteert verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- om een uitnodiging voor bijeenkomsten of nieuwsbrief te kunnen sturen

- om onze diensten verantwoord en goed uit te voeren

 

IP-adres
Een IP-adres is een unieke reeks getallen die een website of computer op het internet representeert. ADSL-gebruikers en kabel-gebruikers hebben een vast IP-adres, gebruikers van een analoog of ISDN-modem krijgen iedere keer dat zij inbellen een bepaald nummer toegewezen uit het IP-adressenbestand dat een provider tot haar beschikking heeft.

Verbruiksgegevens
Elke server (www, ftp, smtp, pop3, news- en chatservers) waar u inlogt, registreert gegevens over het verbruik, zoals de soort verbinding, het telefoonnummer (dit wordt niet gelogged als u een geheim nummer hebt), het IP-adres van de bezoeker, de in- en uitlogtijd (sessieduur) en de hoeveelheid informatie die verzonden wordt. <>.nl gebruikt deze gegevens voor het achterhalen en oplossen van problemen met betrekking tot de verbinding, het plannen van de netwerkcapaciteit, het configureren van het platform en het voorkomen van misbruik. Anderzijds leveren deze gegevens informatie waarmee genytrakteert.nl het dienstenpakket verder kan verbeteren.


E-mail
Ook voor elektronische post geldt het briefgeheim. Dat betekent dat genytrakteer.nl de inhoud van e-mailberichten van haar klanten aan genytrakteert.nl strikt geheim houdt. Voor het onderhoud van de servers die het mailverkeer verzorgen, is het noodzakelijk dat een kleine groep medewerkers van de geny trakteert, de beheerders, toegang heeft tot deze servers. Het is hen daarbij niet toegestaan om e-mailberichten te lezen.
 

Geautomatiseerde besluitvorming

Geny Trakteert neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of –systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Geny Trakteert tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Geny Trakteert  bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens.

 

Personalia > 7 jaar, vanwege belastingwetgeving

Adres > 7 jaar, vanwege belastingwetgeving

Overige gegevens > 5 jaar

 

Wat gebeurt er met uw gegevens?
De verzamelde informatie is eigendom van de genytrakteert.nl. De informatie die wordt verzameld, wordt gebruikt om haar eigen dienstverlening aan de klanten en bezoekers te verzorgen. Uw gegevens worden dus nooit aan derden verkocht of verhuurd. Via genytrakteert.nl zult u geen ongevraagd reclamedrukwerk of ongewenste e-mail van onbekende derden ontvangen. Als u vragen hebt over privacy, gegevens wilt laten verwijderen of als u inzicht wilt in of verbetering van de gegevens die wij van u registreren, kunt u een e-mail sturen naar info@genytrakteert.nl

Beveiligde verbinding
Al uw gegevens worden verstuurd via een beveiligde SSL-verbinding.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Geny trakteert verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Geny Trakteert gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Geny Trakteert en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jouw beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@genytrakteert.nl.

 

Om er zeker van te zijn dat het bezoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maakt in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

 

Geny Trakteert wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens?qa=klacht.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Ge4ny Trakteert neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegd toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te zijn. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@genytrakteert.nl.

 

Laatst vernieuwd: 19-05-2018 om 20:34

Terug