Meer publicaties

Voor bladen, bedrijven of feesten ontwerp ik speciaal kindertraktaties of kinderfeestjes met alles er op en er aan en desgewenst passend bij een bepaald thema of bedrijf.

 

Groter Groeien

Voor Groter Groeien nr 11 2008 heb ik een dierendag feestje verzonnen, compleet met traktaties, taart, drankje, uitnodiging, slingers, spelletjes en knutselwerkjes.

 

Opa en Oma boek

Voor dit boek bedacht ik een aantal de tips, zoals geheime recepten van opa en oma.

 

J/M - Maandelijkse traktatietip

Vakblad voor ouders

Van september 1999 - september 2008 verzorgde ik de maandelijkse traktatietip in J/M. Dit gaf me de mogelijkheid in te spelen op rages, zoals scoubidou, Yu-gi-oh en Sponge Bob. Ook hield ik rekening met de tijd van het jaar of feestdagen, zoals kerst of Valentijnsdag. Verder probeerde ik zo veel mogelijk te variëren. Dus stoere, schattige en leuke traktaties met onder andere fruit, cakejes, koekjes, kaas, zoutjes, rozijntjes of snoep. De traktaties zijn altijd voorzien van dieettips.

 

J/M - Maandelijks kinderfeestje

Vakblad voor ouders

Vanaf september 2005 tot en met december 2007 bedacht ik ook elke maand een kinderfeestje voor J/M. Bij elk feestje staat een uitnodiging, een lekker-etentip bijvoorbeeld een taart, een knutseltip, spelletjestips en vaak ook verkleedtips. In J/M september staat een piratenfeest en ook een olympisch-, WKvoetbal-, archeologen-, tweelingen-, starwars-, Bob de Bauer-, onderwater-, oosters-, kritisch consumenten-, winter- en een diertuinfeest hebben in J/M gestaan.

 

Ook!

4-in-1 poppenkast

Voor het januari/februarinummer van 2006 van Ook!, het blad voor grootouders, ontwierp ik een basispoppenkast met vier dakjes: een trapgevel, kasteelkantelen, een rakketpunt en een theaterdak, waar je de naam van de voorstelling op kunt schrijven.

 

Groter Groeien

Made by Sinterklaas

In 2005 bedacht ik voor het decembernummer van Groter Groeien 10 cadeautjes die ouders zelf voor hun kinderen konden maken.

 

Dikke Dierenvriendjes

Voorlees- en doeboek

Voor dit boek voor kleuters verzorgde ik 6 pagina's met doetips: maak zelf een goudvis, klei een olifant en een muis, maak enge spinnen en de lekkerste feestrecepten voor je huisdier. Verder staat het boek vol met gedichten en verhalen van bekende kinderboekenschrijvers, leuke spelletjes, nog meer doetips en illustraties van Alex de Wolf.

 

J/M

Er is er een jarig

'De twaalf leukste schooltraktaties' was een bijlage van J/M maart 2001. Deze tips verschenen eerder in de rubriek 'trakteren' in 1999 en 2000.

 

Remia - J/M

Het verjaardags ideeënboekje

Dit boekje met vijftien verrassende kinderfeestjes en traktaties werd in 2000 gemaakt in opdracht van Remia in samenwerking met J/M, vakblad voor ouders. Hiervoor verzorgde ik de uitnodigingen en traktaties.

 

J/M

Fun!gids nr. 1

Deze gids met boekenhelden, trips, partijtjes en traktaties was een bijlage van J/M, vakblad voor ouders. Voor deze in het voorjaar van 2003 verschenen gids verzorgde ik de traktaties. Hierbij enkele pagina's met traktaties uit de gids en twee traktatietips uit J/M.

 

J/M

Betoverende partijtjes

Dit boekje met vier betoverende feestjes en bijbehorende traktaties was een bijlage bij J/M, vakblad voor ouders. Het kwam uit in september 2002 ter gelegenheid van het 5 jarig bestaan van J/M. Hiervoor verzorgde ik de uitnodigingen en traktaties.

 

Baukje - J/M

Voor Baukje en J/M bedacht ik 3 speciale traktaties met Baukje producten. Een feestfontein traktatie gemaakt met feestcake. Een arrenslee traktatie met paard of rendier om gevulde speculaas mee te vervoeren. En een appel, appelgezicht en appelkind traktatie met echte appeltaart.